Team S.U.S.T. (Samen Uit ,Samen Thuis)

Door: Team S.U.S.T. (Samen uit , samen thuis) - Ralf Wonnink

Gedoneerd

€ 225,00

Streefbedrag

€ 100.000,00

Einddatum

Bereikt

Voor: Ronald McDonald Kinderfonds

Team S.U.S.T.  / Team Samen Uit, Samen Thuis
 
Dit team is voortgekomen uit  "Bootcampclub Bussloo" waarbij een aantal deelnemers (obstaclerunners) regelmatig deelnemen aan runs zoals "Strong Viking Run",  "Mudmasters" , "Stong Man Run" ,Strong Sister Run" , reak-out Run", trailruns en andere hardloopevenementen.
 
Binnen de Bootcampclub hebben een aantal deelnemers het idee opgevat om hun hobby te gebruiken om geld in te zamelen voor het Ronald McDonald Kinderfonds zodat het goede werk door kan blijven gaan waardoor de zware tijd voor ouders en kinderen dragelijker kan worden omdat zij van dichtbij hebben meegemaakt hoe ontzettend belangrijk dit initiatief is ten tijde van ziekte. 
 
Gezamenlijk (in koppels of groepen) obstacle runs lopen.
Deelnemers lopen een run en overwinnen verschillende fysieke en mentale obstakels om geld in te zamelen en zo meer aandacht te vestigen op het Ronald McDonald Kinderfonds zodat zij op deze manier ouders en hun kinderen steunen tijdens het overwinnen van hun obstakels. Zoals wij elke keer met elkaar, na een run, over de finish komen, wensen wij dat alle ouders met hun kinderen over hun finish kunnen komen en dan net als ons naar huis kunnen gaan. 
 
Wij vragen iedereen: Steun, sponsor en motiveer ons  en gebruik de Doneer Button! 
 
Uiteraard zetten wij dit initiatief breed (sponsorwerving, facebook, instragram etc.) op, gaan wij opzoek naar mensen die mee willen lopen om een (eigen) overwinning te behalen in een team die Samen Uit en Samen Thuis komt! 
 
Deelnemen aan ons initiatief kan op twee manieren: 
  • Aanschaf van een actie-shirt om in te mee te lopen/deel te nemen, de opbrengst hiervan gaat (na aftrek van productiekosten) direct naar het kinderfonds
  • Sponsoren werven door middel van het aanspreken en attenderen van mensen binnen het sociale en (misschien wel) zakelijke netwerk. Sponsoren kunnen geld geven voor je prestatie. Die prestatie kan één of meerdere runs zijn, een heel jaar deelnemen aan diverse runs of een aantal kilometers per jaar, hier is de deelnemer vrij in. Donatie door sponsoren, gaat door het delen van de donatie button van de actie die je door middel van een link op deze pagina kunt delen.
Hiermee willen we financieel bijdragen MAAR........Ook door middel van exposure!!! We willen meer aandacht en erkenning voor het Ronald McDonald Kinderfonds!
 
Exposure doen we door in de sponsorshirts deel te nemen aan evenementen en trainingen, onze ervaringen te delen via social media, pers en elke andere positieve manier die we tegen komen. 
 
DIT IS DE PLEK WAAR JULLIE DIRECT KUNNEN DONEREN!  SPONSOR ONS OM OUDERS VAN / EN  ZIEKE KINDEREN TE HELPEN!
 
Meer weten over "Team Samen Uit, Samen Thuis? "  Ga dan naar deze link  https://www.facebook.com/teamsust/
 

Donaties en aanmoedigingen

(9 donaties)

1%

ineke Rothengatter-Ankersmit € 15,00
veel succes met deze goede actie groet Ineke

Sjaak van hal € 25,00
Joke W

Henk van Hal € 50,00

Daphne/joke w Vogel € 50,00
Goed initiatief. Hoop dat jullie veel ophalen.

De Puzzel € 50,00
Top initiatief!!

Haitam Bouloum € ***,**
Keep up the good work

Joke Wonnink-van Hal € 10,00

Jörgen de Jing € 10,00

Baard Baard € 10,00
Goed initiatief. Leave no one behind. Uhraaaa

Berichten

Fotos

Initiatief- en deelnemers Team "Samen Uit, Samen Thuis"

Videos

Geen video's.