Geld inzamelen voor het Ronald Mcdonald huis Leiden

Door: Hogeschool Leiden - Patrick Hoppe

Gedoneerd

€ 160,00

Streefbedrag

€ 3.000,00

Einddatum

Bereikt

Voor: Ronald McDonald Huis Leiden

Wij zijn zes ijverige studenten van Hogeschool Leiden en wij studeren commerciĆ«le Economie, wij zetten ons in voor het Ronald Mcdonald huis te Leiden.  Wij mochten zelf beslissen hoe wij dit geld op gingen halen en hoe wij dat zouden kunnen verwezelijken. Ons groepje heeft een aantal verdienmodellen opgesteld om geld op te halen voor het Ronald McDonald huis Leiden

Wij gaan op verschillende manieren geld ophalen:

Ons plan is om in Leiden kerstkaarten verkopen en kerstballen met een kaartje zodat mensen een bericht kunnen schrijven aan de families in het Ronald McDonald huis in Leiden.

Verder gaan wij meerdere weekenden in Leiden staan om dit te verkopen en meer informatie geven over dit goede doel.

Ook hebben wij een donatielink gestuurd naar zo veel mogelijk vrienden en familie om zo geld op te halen. Ook hebben wij gevraagd of zij dit bericht zo veel mogelijk willen delen om een zo groot mogelijk netwerk te kunnen bereiken.

Verder gaan wij meerdere collectehuisjes neerzetten in winkels zodat mensen hier geld in kunnen doneren voor ons goede doel.

Na de feestdagen willen wij ook een actie starten waarbij wij op straat bakstenen gaan verkopen die mensen mogen neerzetten om mee te bouwen aan een huis. Zo dragen deze mensen hun steentje bij voor de ouders van zieke kinderen.

Dus daarom willen wij u vragen om mee te bouwen aan een thuis, voor gezinnen ver van huis.

 

 

Donaties en aanmoedigingen

(2 donaties)

6%

Sani-CV Service BV € 60,00

Anoniem € ***,**

Berichten

Geen berichten.

Fotos

Onze Projectgroep

Videos

Geen video's.