Help jij Ronald McDonald Hoeve aan een bedbox?

Door: Ronald McDonald Kinder

Gedoneerd

€ 100,00

Streefbedrag

€ 3.000,00

Einddatum

Bereikt

Voor: Ronald McDonald Hoeve

Wilt u helpen om gezinnen met een gehandicapt of ziek kind een onbezorgde vakantie te bieden? Dat kan! De Ronald McDonald Hoeve krijgt namelijk vaak vraag naar een bedbox. Een bedbox is dé oplossing voor kinderen die onrustig slapen of de neiging hebben om uit bed te klimmen. De aanschaf van zo’n bedbox is wel een hele investering, in dit geval gaat het om een bedrag van € 3.000,-. Hierbij kan de Ronald McDonald Hoeve uw hulp goed gebruiken.

Het Ronald McDonald Kinderfonds maakt een onbezorgde vakantie mogelijk voor gezinnen met een gehandicapt of ernstig ziek kind. Bijvoorbeeld in de Ronald McDonald Hoeve in het Friese Beetsterzwaag. Het hele gezin kan hier verblijven in een volledig aangepast vakantieappartement. Want voor gezinnen met een gehandicapt kind is het vaak ingewikkeld om een vakantie te organiseren. Het kind kan niet overal zelfstandig komen en heeft bij sommige activiteiten hulp nodig. Ook meedoen met andere kinderen is niet altijd vanzelfsprekend.
Voor de dagelijkse verzorging van het kind zijn gezinnen meestal afhankelijk van diverse hulpmiddelen, zoals een hooglaagbed, een tillift of een douchebrancard. Al deze hulpmiddelen zijn in de Ronald McDonald Vakantiehuizen aanwezig.

U kunt ook helpen!
De Ronald McDonald Hoeve krijgt geen subsidie en is afhankelijk van de inzet van vele vrijwilligers, sponsoring, donaties en opbrengsten uit acties. Deze acties is dus speciaal bedoeld voor de aanschaf van een bedbox.

Donaties en aanmoedigingen

(6 donaties)

4%

deVoetenBarones € 10,00

Irma Gerrietsen € 15,00

M. Kamphuis € 10,00

Constantijn van Ruitenburg € 25,00

Anoniem € ***,**

Maaike Hart € 15,00

Berichten

Geen berichten.

Fotos

Geen fotoalbums.

Video's

Geen video's.